Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-So, 07-18 h )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Info
  3. Recepty
  4. Guláš z vepřového kolena ( bezlepkový )
  • Štítky blogu
01.05.2020
Recepty

Guláš z vepřového kolena ( bezlepkový )

Koleno vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky , nasolíme, opepříme a okmínujeme.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.

Sádlo rozehřejeme, přidáme cibuli restujeme do zlatova, pridáme maso, maso nrestujeme do zatáhnutí, následně přidáme papriku a promícháme (né moc dlouho, paprika může uhořknout) přidáme rajský protlak prorestujeme, zalijeme ideálne převařenou horkou vodou, vaříme do změknutí cca 3h (pokud použijete papinův hrnec cca 1h),.

Následně nastrouháme na jemno 3 oloupané brambory a vmícháme do guláše a na mírném ohni vaříme než brambory zahustí guláš.

Podáváme pro zachovaní bezlepkovosti s rýží či bezlepkovými těstovinami. 

Takto se dá upravovat jakýkoli jiný guláš, z plece nebo hovězí kližky. 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli